MENTALTRÄNINGSHELG

Mentalträningshelg med Daniela!Vill du komma ut till klipporna och känna dig säker, trygg och lugn så du kan njuta fullt ut av klättringen? Lär dig släppa orostankarna om dina placeringar och eventuella fall och lär dig fokusera på klättringen och dina rörelser på väggen.


Den här kursen är riktad till dig som tradklättrar och:


  • Är fallrädd, får panik på väggen, inte vågar klättra förbi förra placeringen utan ångest eller fryser på en plats.
  • Undviker vissa leder även om du egentligen vill klättra dom.
  • Säger ta eller klättrar ner istället för att gå på eller falla.
  • Är osäker på hur du ska säkra när andra tradklättrar.


Under de här 2,5 dagarna kommer vi varva teori med praktik. Du får övningar att göra både på väggen och utanför klättringen samt arbetar med mycket reflektioner för att ta dig förbi dina mentala rädslor och spärrar. Jag vägleder dig under hela resan och kommer ge dig fullt stöd och support när du lär känna dig själv, din partner, bygger upp ett förtroende till dina säkringar och dina riskbedömningar på väggen och börjar utmana dig själv.


Under helgen bor vi på Karins Klätterlodge, i hjärtat av Bohuslän, och i priset ingår både mat och boende. Det blir frukostbuffé där man samtidigt gör iordning sin matsäck för dagen ute, och sen gemensam middag på kvällarna. Vi hjälps åt i köket med matlagning och diskning. 


Är du redo att utvecklas som klättrare och kunna njuta av klättringen på riktigt? Följ med på en två dagars kurs i det vackra Bohuslän för att nå nästa nivå på din klättring!

Hör av dig om du har några frågor! 


NIVÅ PÅ KURSEN: Den här kursen är för dig som redan kan tradklättra. Du bör kunna klättra grad 4-5 och uppåt. Kursen hålls för minimum 3, max 4 deltagare. Gruppen hålls liten för att alla ska få mycket feedback och stöd under träningen samt för att hålla en hög säkerhetsnivå.


TID: 2,5 dagar. Fredag 19.30 till söndag ca kl 16. 

UTRUSTNING:
 Egen sele, klätterskor och hjälm.


PRIS: 4900 kr

Daniela upptäckte klättringen som 20-åring och i samma veva som hon började klättra började hon också arbeta med klättring - allt för att kunna spendera så mycket tid som möjligt med hennes passion. Hon älskar alla discipliner inom klättringen, men sportklättring ligger närmast hjärtat. Daniela har utbildat sig till auktoriserad sportinstruktör, elittränare och mental coach med fokus på klättring och har jobbat som instruktör sedan 2006. Hon har arrangerat flera klätterresor i Sverige och utomlands de senaste 6 åren och även anordnat fördjupningskurser inriktade på just mental träning och rädslor. 


Instagram: @daniela.climbing4life

Webbadress: climbing4life

Planerade tillfällen 2024: