LÅNGHELG I BOHUSLÄN

Långhelg i Bohuslän


Vill du ta en långhelg i Bohuslän för att lära dig klättra trad och samtidigt lära känna och hänga med andra klättrare? Följ med på ett av våra klättercamp!

Runt Kristihimelfärd kör vi en 4-dagars långhelg på Bohusläns nya Klätterlodge. Det blir en helhelg med massor av klättring, workshops, yoga, god mat och mysiga kvällar tillsammans med ett härligt gäng klättrare.


De två första kursdagarna dubblar vi instruktörerna och ser till att du lär dig mest möjligt om hur man placerar egna säkringar, bygger ankare och klättrar på led. Med två instruktörer dessa dagar har vi möjlighet att dela upp oss om det är olika nivå på förkunskaperna i gruppen, så att alla kan utvecklas på sin egen nivå. Sen blir det två dagar till där man har möjlighet att tillämpa sina nya kunskaper, med en instruktör tillgänglig för feedback och frågor. Under dessa två dagar är vi flexibla med upplägget och kan anpassa oss efter önskemål i gruppen. Vi kommer under kursen också fokusera en hel del på den mentala biten i klättring, med diskutioner och fallträning för de som vill.


Vi bor tillsammans på Karins Klätterlodge i hjärtat av Bohuslän. Enkelt och mysigt boende i flerbäddsrum. Matlagning och diskning hjälps vi åt med under helgen. Det blir frukostbuffé där man samtidigt gör iordning matsäck för dagen ute. När vi sedan kommer tillbaka på lodgen blir det ”After-climb” och lite olika upplägg med yoga och workshops innan dagen avslutas med gemensam middag.


Denna långhelg passar dig som har en del erfarenhet av klättring, tex sportklättring eller inomhusklättring, men vill lära dig att sätta egna säkringar. Det kan också passa dig som redan har gått en grundkurs ute, men vill fräscha upp kunskaperna och lära dig mer.TID: 4,5 dagar, ons 19.30 till sön ca kl 16. 

FÖRKUNSKAP: Grönt kort eller motsvarande kunskap.

UTRUSTNING:
 Egen sele, klätterskor och hjälm (kan lånas).


PRIS: 7500 Kr

Planerade tillfällen 2024: